Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Πανελλήνιος διαγωνισμός λύσης 2012

Τα παρακάτω μπορείτε να τα βρείτε και στον ιστοχώρο της Ε.Σ.Ο..

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ


11ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (Ε.Σ.Ο.) προκηρύσσει τον 11ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Λύσης Προβλημάτων, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του σκακιστικού σωματείου "Α.Ο. Ζήνων Γλυφάδας", Σοφίας Βέμπο 18 (δεύτερα φανάρια λεωφόρου Βουλιαγμένης μετά την γέφυρα του πρώην αεροδρομίου), την Κυριακή 24 Ιουνίου, ώρα 11:00 - 16:00.

Ο διαγωνισμός αφιερώνεται στη μνήμη του ποιητή και σκακιστή Λορέντζου Μαβίλη για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη θυσία του στους Βαλκανικούς πολέμους.

Ο διαγωνισμός θα είναι δύο γύρων με έξι (6) προβλήματα προς λύση στον καθένα (ήτοι ένα ορθόδοξο 2 κινήσεων, ένα ορθόδοξο 3 κινήσεων, ένα ορθόδοξο πολλών κινήσεων, μία σπουδή, ένα βοηθητικό και ένα αντίστροφο ανά γύρο). Ο χρόνος σκέψης για κάθε γύρο είναι δύο (2) ώρες, ενώ προβλέπεται διάλειμμα μισής ώρας μεταξύ τους. Η κατάταξη θα γίνει με βάση τους βαθμούς που θα συγκεντρώσει κάθε λύτης. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, δεύτερο κριτήριο είναι ο συντομότερος χρόνος. Στους τρεις πρώτους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια.

Λεπτομέρειες σχετικά με τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό θα υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Ο. http://www.chessfed.gr αλλά και στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Ζήνωνα http://www.zinonchess.gr .

Για κάθε ζήτημα που δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, αρμόδια να αποφασίσει είναι η διμελής Οργανωτική Επιτροπή, που αποτελείται από τους κ.κ. Ι. Γαρουφαλίδη και Χ. Φουγιαξή.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό είναι ελεύθερη.

Η πρόσβαση στο χώρο του Διαγωνισμού γίνεται και με τα λεωφορεία (στάση Καραχάλιου)

  • 205, 207 από την πλατεία Γλυφάδας
  • Β3 από Ακαδημίας

Για διευκρινίσεις σε σχέση με την ως άνω διοργάνωση, απευθυνθείτε
στον κ. Ιωάννη Γαρουφαλίδη: τηλ. 6938-792281(κινητό), e-mail: garoufj@hotmail.com
ή στον κ. Παναγή Σκλαβούνο τηλ. 6932-146398





Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: